LinkedIn is het beste kanaal voor het vinden van leads binnen de B2B sector. Met deze LinkedIn tips zorg je voor meer connecties en aanvragen via dit social media kanaal.

Dit artikel hoort bij de blogreeks LinkedIn tips voor bedrijven. Deze artikelen geven tips voor je persoonlijke profiel en je bedrijfsprofiel op LinkedIn.

Inhoudsopgave:

  • Bedrijfspagina aanmaken
  • Definieer je bedrijf
  • Vul je bedrijfsprofiel aan
  • Publiceer je pagina

LinkedIn bedrijfspagina aanmaken

Heb je een bedrijf in de B2B sector? Dan raden we aan om een LinkedIn bedrijfspagina aan te maken. Hieronder vind je een stappenplan hoe je dit snel en eenvoudig kunt doen:

Stap 1. Klik op de vierkantjes met het woord ”Werk” eronder. Er klapt nu een zijbalk uit waar je de mogelijkheid hebt om op ”Bedrijfspagina maken +” te klikken.

Stap 2. Kies één van de 4 opties om je bedrijf te definiëren.

linkedin-bedrijfspagina

Stap 3. Vul je LinkedIn bedrijfsprofiel direct zo volledig mogelijk aan.

linkedin-bedrijfsprofiel-invullen

Stap 4. Klik op ”Pagina maken” en voilà; je LinkedIn bedrijfspagina is een feit!

Heb je nog vragen over het aanmaken van je bedrijfspagina op LinkedIn? Neem dan contact met ons op. Ben je enthousiast geraakt en wil je direct verder met het optimaliseren van je bedrijfspagina? Bekijk dan ons volgende artikel over het compleet maken van je LinkedIn bedrijfsprofiel.

Aan de slag met LinkedIn marketing

Door de LinkedIn tips voor bedrijven kan je zelf aan de slag om meer rendement uit LinkedIn te halen.

Lees op deze pagina meer over LinkedIn marketing of neem contact op voor meer informatie over Multi Funnel Marketing via de contactpagina.