LinkedIn tips voor bedrijven: haal rendement uit LinkedIn marketing

LinkedIn is het beste kanaal voor het vinden van leads binnen de B2B sector. Met deze LinkedIn tips voor bedrijven zorg je voor meer connecties en aanvragen via dit social media kanaal.

In deze artikelen over LinkedIn marketing hebben we tips voor je persoonlijke LinkedIn profiel en je bedrijfsprofiel.

  • Persoonlijke profiel
    • Tips bij het plaatsen van berichten
  • Bedrijfsprofiel op LinkedIn
  • LinkedIn Adverteren

LinkedIn tips voor bedrijven

Persoonlijke LinkedIn profiel

Op LinkedIn heeft iedereen een persoonlijk profiel dat in de basis gebruikt wordt als een online cv. In deze artikelen krijg je tips om je persoonlijke profiel te optimaliseren:

Tips bij het plaatsen van berichten via je LinkedIn profiel

Sommige berichten krijgen op LinkedIn honderden likes, reacties en vertoningen, terwijl andere maar 4 likes krijgen. Met de tips uit dit artikel zorg je voor veel interactie op je berichten:

LinkedIn bedrijfprofiel

Bedrijven kunnen op LinkedIn een bedrijfspagina aanmaken. Via deze pagina is het mogelijk om met klanten, relaties, leveranciers en potentiële klanten in contact te komen. In deze artikelen staan tips om LinkedIn voor je bedrijf het beste in te zetten:

LinkedIn adverteren

Op LinkedIn is het mogelijk om te adverteren om in contact te komen bij potentiële klanten. LinkedIn adverteren is er in deze onderdelen:

In de volgende artikelen gaan we verder in op het adverteren op LinkedIn.

Aan de slag met LinkedIn marketing

Door deze LinkedIn tips kan je zelf aan de slag om meer rendement uit LinkedIn te halen. Lees meer over LinkedIn marketing of neem contact op voor meer informatie via de contactpagina.