Wil jij aan de slag met jouw online doelen en ben je op dit moment op zoek naar een passend online marketing bureau? Wij kunnen ons voorstellen dat dit een moeilijke keuze is. Er zijn veel bureaus die je kunnen helpen, maar welk team past nu echt bij jou en jouw bedrijf? Wij hebben een aantal punten opgeschreven waarmee jij deze vraag kunt beantwoorden.

Kennis

Wanneer je naar een bedrijf zoekt wat je kan ondersteunen met de online marketing taken, wil je natuurlijk dat dit op een goede manier gedaan wordt. De juiste kennis en ervaring is hierbij een must. Maar, hoe kom je er achter of het bureau de juiste kennis in huis heeft?

Verglijkbare klanten

Allereerst kun je kijken naar de klanten die ze al hebben. De meeste bureaus maken namelijk gebruik van referenties om eerdere behaalde doelstellingen uit te lichten. Hier kun je voor jezelf al eens doorheen scrollen. Staan er verglijkbare bedrijven tussen? Of kijk hierbij naar de doelstellingen en ga bij jezelf na welke doelstellingen jij graag wilt behalen.

Wat zijn je doelstellingen?

Zoals hierboven al genoemd is het slim om van te voren na te denken over de doelstellingen die jij wilt gaan behalen. Dit is voor zowel jezelf als voor het bedrijf waarmee je contact opneemt fijn om te weten. Hierdoor kan er direct vanaf het begin aan je doelstelling gewerkt worden en geef je het bureau ook de kans om aan te tonen waarom zij het bedrijf zijn waarmee jij in zee wilt gaan.

Transparantie

Een goed online marketing bureau is open en transparant over alles wat ze doen. Dit is een belangrijke graadmeter wanneer je op zoek gaat naar een passend online marketing bureau. Ga voor jezelf na in hoeverre jij het belangrijk vindt om te weten wat het bureau aan het doen is voor je. Door dit voor jezelf na te gaan kun jij jouw zoektocht een stuk specifieker maken.

Samenwerking en persoonlijke klik

Waarschijnlijk heb je ondertussen nog maar een paar bedrijven op je lijstje staan, tijd om contact op te nemen. De website kan het namelijk allemaal heel mooi weergeven, maar uiteindelijk is de persoonlijke connectie ook erg belangrijk. Wanneer een online marketing bureau voor je aan de slag gaat, ga je veel samenwerken. Wanneer je geen klik hebt met het bureau, zal dit al snel als belastend gaan voelen. En dat wil je natuurlijk voorkomen.

online marketing bureau kiezen

Wat is je budget?

Je hebt een bepaald budget wat je maandelijks wilt investeren in online marketing. Je betaalt iedere maand een vast bedrag aan het bureau en daarnaast dien je budget vrij te houden voor het inzetten van campagnes. Wanneer je op zoek gaat naar het bureau wat bij je past is het goed om ook hier naar te kijken. Is jouw hele online marketing budget op aan enkel de werkzaamheden van het bureau? Dan raden wij je aan om nog even verder te kijken.

Ben je benieuwd hoe deze kosten er ongeveer uit gaan zien? Wij hebben een alle kosten op een rijtje gezet en hiervoor een configurator gemaakt waarmee jij het gemakkelijk uit kunt rekenen.

Kies jouw ideale online marketing bureau

Op basis van dit artikel heb je extra input gekregen om de keuze voor het online marketing bureau een stukje gemakkelijker te maken. Wil je graag advies ontvangen van een van onze specialisten? Neem contact met ons op, wij helpen je uiteraard graag verder.


0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.