eRocket is een ambitieus online marketing bureau in Breda en Den Bosch dat werkt met de strategie Multi Funnel Marketing. Alle online kanalen worden ingezet om een doelstelling te behalen. eRocket bestaat uit een team van enthousiaste online marketeers die continu nieuwe kennis opdoen en de nieuwste ontwikkelingen toepassen.

Multi Funnel Marketing

Bij eRocket Breda en eRocket Den Bosch wordt Multi Funnel Marketing voor alle klanten ingezet. Door de unieke strategie kan er snel resultaat worden behaald. Door te denken vanuit de doelstelling zorgt eRocket dat de juiste kanalen op de juiste momenten worden ingezet. Hierdoor kan er voor iedere branche een geschikte online marketing strategie worden opgesteld.

Wat eRocket uniek maakt

Naast de unieke strategie zorgt eRocket voor transparantie, eerlijkheid en snelheid. In de werkzaamheden en in het resultaat. Via het eRocket Dashboard hebben klanten altijd inzicht in wat er wordt gedaan en wat het oplevert. Elke maand worden deze statistieken toegelicht door de online marketeers. Korte lijntjes en snel schakelen.

erocket online marketing
erocket online marketing

Wil je meer weten over hoe eRocket Breda en eRocket Den Bosch Multi Funnel Marketing inzetten voor hun klanten? Neem gerust contact op via info@erocket.nl.