Met 2021 in zicht is het belangrijk om ook voor dit jaar weer jouw online marketingstrategie op orde te hebben. In 2021 gaan er grote veranderingen plaatsvinden wat betreft online marketing. Bijvoorbeeld de komst van Instagram Shopping en de overstap van Universal Analytics naar GA4. Het is belangrijk dat je als bedrijf goed voorbereid bent op al deze veranderingen. Ben jij ook benieuwd naar wat de populairste online marketing blogs voor het jaar 2021 zijn? Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet.

1. Instagram-update: prominente positie Shopping, Reels & Guides. What’s next?

Dit blogartikel gaat in op die nieuwste updates van Instagram en de updates die we kunnen verwachten in 2021. Deze blog hoort zeker thuis in het rijtje populairste blogartikelen van 2021. Na het lezen van dit blogartikel ben je helemaal op de hoogte van de nieuwste Instagram updates die je voor je bedrijfsaccount in 2021 in zou kunnen gaan zetten.

2. Zo gebruik je de nieuwe statistieken van Google Analytics GA4

In 2021 wordt verwacht dat Google gaat overstappen van Universal Analytics naar GA4. Ben jij al up-to-date over deze nieuwe versie in Google Analytics? Zo niet dan is dit echt een blog dat je gelezen moet hebben in 2021. Dit artikel legt namelijk op een eenvoudige manier uit hoe jij GA4 gebruikt, zodat je gelijk kan beginnen met het verzamelen van data. 

3. 4 B2B-marketingtrends om in 2021 rekening mee te houden

Dit blogartikel gaat in op de 4 komende marketingtrends voor jouw B2B in 2021. Dit zijn kort samengevat: De opkomst van sales technology, de verschuiving van offline, naar online naar hybride events, het gebruik van persoonlijke videos in sales en marketing en de inzet van gepersonaliseerde content. 

4. E-mailmarketing in 2021: nóg persoonlijker & met een actuele boodschap

In 2021 zal e-mail marketing nog steeds onderdeel blijven van de online marketingstrategie. Wel is het belangrijk om mee te gaan met de nieuwe veranderingen, zoals nog meer personalisering dan in 2020 al het geval was. 

5. Een succesvolle contentstrategie in 2021: dit heb je nodig

Een succesvolle contentstrategie is ook zeker weer belangrijk in het jaar 2021. Het interessante aan deze blogpost is dat het niet op de trends in gaat maar de strategie die je als bedrijf aan kunt houden in 2021. Deze blogpost kan je helpen om jouw contentstrategie in 2021 succevol te laten worden of succesvol te blijven. 

6. Gratis content kalender template voor social media

Ook in 2021 gaat het plaatsen van content weer een belangrijk onderdeel zijn van een succesvolle online marketingstrategie. Dit blogartikel is daarom erg handig om gelezen te hebben. Waarom ik dit artikel specifiek uitgekozen heb? Je kan naast de handige tips ook gratis een template downloaden waardoor je gelijk jouw content kalender van 2021 gereed kan maken. Dit artikel is een van onze eigen populairste blogs en gaat in 2021 ook weer heel relevant gaat zijn.

7. Beïnvloedingsprincipes van Cialdini toepassen op je website

De principes van Cialdini zijn nog steeds relevant en dit zullen ze in 2021 ook nog zeker blijven. Door het toepassen van de principes van Cialdini zorg je voor meer conversies uit je website of webshop.

Nog meer weten over online marketingstrategieën? Of wil je hulp met het opzetten van een online marketingstrategie voor jouw website? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder.