Tekstadvertenties op LinkedIn

Wil jij meer naamsbekendheid creëren en het social media platform LinkedIn hiervoor in zetten? Een slimme keuze, want met tekstadvertenties zorg je ervoor dat meer mensen van jouw bedrijf af weten. Ook wanneer ze niet op de advertentie klikken, zullen ze je naam vaker gaan herkennen. Dit kan uiteindelijk leiden tot een conversie of een van jouw andere online doelen. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden van tekstadvertenties op LinkedIn.

Tekstadvertentie LinkedIn

Wat zijn tekstadvertenties?

Dit type advertentie wordt weergegeven in de rechter rail of op de banner bovenaan de pagina. Deze bevatten enkel tekst en heel af en toe een afbeelding. Dit kan een afbeelding van bijvoorbeeld het logo zijn. Door op LinkedIn te adverteren breng je je boodschap over aan de zakelijke markt. Wanneer dit jouw doelgroep is, is het erg verstandig om hier slim op in te spelen.

Het doel van tekstadvertenties

Met deze advertenties zorg je ervoor dat je meer bezoekers naar jouw website trekt. Hoe meer bezoekers zich op jouw website bevinden, hoe groter de kans is dat ze iets gaan aanschaffen of contact met jou opnemen. Zorg bij het maken van de advertentie dat je goed weet waarvoor je de advertentie gaat maken. Is jouw doel meer verkeer naar de website, dan zit je met dit type advertentie goed. Andere advertentie mogelijkheden op LinkedIn zijn gesponsorde InMail of gesponsorde content.

Aan de slag

Wil jij gaan adverteren op LinkedIn met als doel meer verkeer naar jouw website te leiden, dan is het verstandig om met tekstadvertenties aan de slag te gaan. Heb je hier vragen over of kun je ondersteuning gebruiken? Wij helpen je graag verder. Neem vrijblijvend contact met ons op, wij denken graag met je mee. Samen zorgen wij ervoor dat jij het beste resultaat uit jouw advertenties haalt.